tisdag 19 februari 2008

dagens konstanterande

Det var länge sedan jag kände mig så här trött på mig själv. Jag väljer att spela betapet istället för att göra något vettigt, jag äter alldeles för mycket choklad, jag föredrar att titta på Angel istället för att plugga till en kommande tenta och jag orkar inte riktigt med att socialisera mig eller ens gå utanför lägenheten. Dessutom var jag korkad nog att väga mig idag och jag känner mig verkligen som en strandad val. Note to self: det här håller inte, jag måste göra något åt saken.

4 kommentarer:

Anonym sa...

du, du behöver inte alls känna så! kom ihåg, var snäll mot dig själv. jag brukar gå en runda vare dag med mp3-spelaren fylld med bra musik. ibland känns det som att jag går i en musikvideo...härligt. kan vara ett tips, kanske? men jag är mycket bekant med vad du menar, ibland är det bara svårt fast det inte behöver vara det. *kram*

nippertippa sa...

maria: tack, vad gullig du är! jag försöker ha det i bakhuvudet; att vara snäll mot mig själv... ibland är det bara lite svårare än vanligt. kram!

Anonym sa...

jag känner också sådär ibland, och det är så dumt!
vi borde bara tycka bra saker om oss själva och vara stolta för att vi är så vettiga och bra som vi är. :)
och tillåta oss själva att vara slappa och frossa i choklad om vi skulle känna för det. vi blir ju inte sämre för det.
pöss!

nippertippa sa...

lisa: du är klok som en bok! självklart har du rätt i det du säger. att det ska vara så svårt att tänka snälla tankar om sig själv ibland... tack för alla dina fina kommentarer här på bloggen, förresten. pöss!