söndag 10 augusti 2008

the most radical thing to do

Frågan är om man kan gå och lägga sig nu eller om det är lite sorgligt och extremt tantigt? Äsch, jag antar att man får göra precis vad man vill på sin födelsedag.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det är nog det som födelsedagar är till för, att göra lite som man vill. Grattis 26 minuter i efterskott!

tintin sa...

jag försökte ringa dig flera gånger igår men kom inte fram.Kan vara vårat comhem kanske .Har inga pengar på mobilen så jag kunde inte messa. Så jag hade inte glömt bort dig bara så du vet.Så¨grattis i eftersokott och hoppas din dag var superduper.puss

Fatima sa...

Graiits Grattis! Hoppas din dag var fin ! Klart man får gå och lägga sig, det är tröttsamt att fylla år :)

nippertippa sa...

ak: ja, så måste det vara. :) tack, söta du.

tintin: åh, vad gulligt av dig att du försökte ringa, dumt att det inte gick ju... tack, söta du. hoppas att ni har det bra, kram!

fatima: tack, fina du! det var en mysig födelsedag, men jag kände mig verkligen helt slut på kvällen...

Ann sa...

Grattis! Då fyller du ju år på samma dag som niotillfem! Två av mina favoritbloggar är alltså, vad sa man? Låtsastvillingar?

Jag önskar jag också kunde fylla år på sommaren. Jag frågade min mamma om jag kunde byta och fylla år 29:e juni istället för 29:e december när jag var ca 10. Hon sa nej.

nippertippa sa...

ann: tack, söta du! ja, jag såg också att även sandra fyller år den 10/8, det var ju kul att få sådant fint sällskap på födelsedagen. men åh, är jag en av dina favoriter? nu blev jag glad. :) det är faktiskt mysigt att fylla år på sommaren, förstår att du frågade din mamma när du var liten. hi, hi, vad gulligt!