tisdag 11 oktober 2011

på tal om det där med kärlek

Jag måste bara tipsa om filmen En dag. Jag såg den igår och har tänkt mycket på den idag. Jag har inte läst boken (min läslust har tyvärr försvunnit), men filmen var väldigt fin och jag fick bita mig hårt i läppen för att inte börja storlipa. Jag kommer inte på något vettigare att skriva om den, så se den helt enkelt, ok?

9 kommentarer:

Åsa sa...

Åå,en kompis frågade mig idag om jag vill följa med på förhandsvisning av denna film på torsdag...Har hört mycket gott om boken!

nippertippa sa...

Åsa: åh, då måste du ju gå och se den såklart! :)

Kulturkoftan sa...

Boken är bland det bästa jag läst på länge! Du måste, måste läsa den. Lova!

nippertippa sa...

koftan: åh, jag är faktiskt sugen på att läsa den nu. jag lovar!

pop my heart. sa...

Boken tog lite knäcken på min läslust, men antagligen för att jag läste den vid helt fel tillfälle vilket gör att jag är osugen på filmen som jag peppat på i en evighet. Kanske bara borde gå och se den iaf! Åh, kärlek och livet och människorna i det.

Fatima sa...

Har precis börjat läsa boken i bokklubben, så jag ska hålla mig med filmen tills den är läst. Nu vet jag att jag har nåt bra att se fram emot.

nippertippa sa...

pop my heart: ja, det kan lätt bli jobbigt med en sådan historia vid fel tillfälle... men filmen var väldigt, väldigt fint mitt i det där jobbiga. jag ska definitvt läsa boken också!

fatima: åh, ja jag tror att du kommer att gilla filmen. jag hoppas iaf det. :)

malin sa...

boken var bra, men läs den på engelska, jag gillade inte den svenska översättningen. men ska se filmen i veckan tänkte jag!

nippertippa sa...

malin: åh, tack för tipset. hoppas att du tycker om filmen!