torsdag 29 december 2011

13. berätta om din favoritsak i ditt hem

Det är svårt att bara välja en favoritsak. Jag älskar ju allt med min lägenhet. Jag älskar att komma hem till en lägenhet med mitt namn på dörren. Jag älskar min dator, min säng, min gröna matta, min kaninlampa, min soffa, mina spetsgardiner, mitt soffbord, mina fotografier och böcker, trasmattan som har varit mormors. Att komma hem ska vara en schlager.




2 kommentarer:

sandralinnea sa...

Bara att komma in här i din blogg är så himla trivsamt, så jag kan tänka mig hur mycket trivsammare det ändå är att komma hem till dig!
En reflektering från ett s. som vanligtvis är för blyg för att kommentera. Men nu måste det bli ändring på det, jag har trots allt följt dig alltsedan lunarstorm och sockerdricka-tiden (då skrev jag till dig någon enstaka gång åtminstone!)och jag tycker så himla mycket om din blogg. Och dig, du verkar vara en sån himla rar och fin person, en sådan man gärna skulle haft till vän...

Jag hoppas 2012 blir ett bra år för dig!

nippertippa sa...

sandralinnea: åh, så himla glad jag blev av dina fina, fina ord. TACK! och så himla kul att du har följt mig, det känns ju bara så himla fint. <3 jag kommer att leva på dina fina ord ett bra tag nu, så himla gulligt ju. och du, jag hoppas att 2012 blir ett toppenår för dig också! många kramar!