måndag 19 mars 2012

jag kommer aldrig att posera med en pinnstol

Jag vet, man förlorar bloggläsare och man hamnar inte direkt på några topplistor, när man bloggar sällan och dessutom om deppiga saker när man väl skriver. Man ska ju ställa sig på en pinnstol och snurra i en klänning som sitter som en smäck, spexa till det med gif-bilder eller visa pastelliga bilder på kläder (vintage!) och hem (vintagemöbler!). Men sanningen är att jag går klädd i min pyjamas om dagarna och jag skulle förmodligen ramla av om jag ställde mig på en pinnstol. Om ni undrar varför.

Och snart kommer jag väl att blogga om något deppigt igen (för hur gärna jag än vill, så är jag ingen Clara eller Emma) så tills dess tycker jag att vi tittar på några pastelliga bilder som jag faktiskt lyckats ta.
10 kommentarer:

Tears and Pearls sa...

Jag känner likadant, ingen Clara här inte.....

Fifi sa...

Men de där pastellbloggarna är ju inte roliga i längden! De bloggar jag vill fortsätta läsa är i alla fall de som är lite upp och ner och vågar visa både fult och fint.

Ann sa...

Jag tycker din blogg är minst lika bra och jag älskar ändå pastellbloggarna. Man vill ju ha lite av allt!

Jossan sa...

Du och din blogg är bra precis som du/den är!

Christel sa...

Så, nu har vi fått pastell så det räcker för ett par veckor. Nu är det helt okej att återgå till att vara deppig. Vi tycker om dig ändå.

Fisen sa...

Åh vad jag tycker det är skönt att du inte poserar på pinnstol. När man skriver så fint som du gör behövs varken pastellfärger eller vintagestolar för att fånga mitt intresse :) You go!

sandralinnea sa...

Jag är glad för att du inte bloggar pastellbilder och pinnstolar (enbart får jag väl lägga till, för du har ofta mycket fina bilder!)utan bloggar mer om vardagen och dess mörkare sidor. Jag hör också till den kategorin bloggare. Fast jag balanserar inte upp det med någon pastell, det blir mest bara suddiga amatörbilder tagna med blixt. Och när du inte bloggar så ofta får man ju en chans att sakna dig, det är inget som händer om man väljer att ha t.ex Blondinbella i sitt flöde. Jag kan enbart se det som positivt alltså, även om fler inlägg såklart aldrig är något negativt när jag tycker om din blogg :)

nippertippa sa...

tears and pearls: men du är bra, precis som du är!

fifi: ja, det är ju sant, så tänker jag med. viss variation är ju, trots allt, bäst.

ann: tack, snälla du! <3

jossan: åh, fint att höra. <3

christel: vad gullig du är och vad glad jag blir!

fisen: så himla fint att få höra, tack snälla du. <3

sandralinnea: så glad jag blev för din fina kommentar, TACK! <3

Katta Kvack sa...

Jag är väldigt glad att du inte är en Clara eller Emma, utan att du är just du. ÄLSK på dig liksom!

nippertippa sa...

katta: åh!!! så himla fint att höra, vad glad jag blir. ÄLSK på dig med!